torsdag den 15. november 2012

Det der Sundhedsmåned....

For ca. en måned siden startede jeg en såkaldt Sundhedsmåned. Formålet var at styrke min indre balance/ro ved at fokusere på en sund krop. Ydre rod, indre kaos. Måske, hvis mit fysiske jeg har det godt, så vil mit indre jeg følge trop? Det er værd at teste, jo!

Helt konkret gik Sundhedsmåned ud på at undgå mælkolieprodukter og usunde ting som slik og kager mm. Og fordi jeg godt ved at total afholdelse ikke kommer til at ske (med måde er en ting jeg gerne vil mestre), så tillod jeg mig selv at drikke en dåsecola om ugen og ellers kun til festlige arrangementer.

Så hvordan gik det? Både godt og skidt. Jeg har været god til at minimere mælkeprodukterne; hvilket nok i virkeligheden er den vigtigste faktor. Det med colaen er generelt gået godt.. liiiiige bortset fra sidste weekend hvor jeg drak 3. De hjalp på det manglende overskud, så jeg fortryder det slet ikke... men det fortæller mig også at jeg måske skal overveje om der er et sundere kick end cola (koffein + sukker er en farlig cocktail). For det er langt fra sidste gang at jeg får brug for det.

Mit slik indtag har været overraskende småt... Woop woop. Det er helt klart colaen der har fat i min lillefinger ;) Little drops of heaven.

Resultatet er, at jeg helt klart kan se et mønster på hvordan min krop reagerer på mælkeprodukter. Kort sagt; jeg burde holde mig væk.
Mindre vigtigt; jeg bliver hurtigt afhængig af både sukker og koffein og abstinenshovedpinen er mega ufedt.

Men jeg ved også godt at det bliver pissesvært at holde mig fra det.. Det smager godt, jo :)

Men hey, lidt udfordring skal der vel være i livet ;)