torsdag den 30. maj 2013

Mens man venter på toget...

5 minutter til at nyde naturen, og det lækre vejr. Det er absolut ikke at kimse af :)
5 minutter til lidt reflektion:

Det er sidste dag i maj, og shit, hvor er maj dog kørt forbi i hurtigt tempo.
- Jeg løb min første hele time i et træk.
- Jeg afsluttede fagprøve og eksamen med et flot 12-tal. Ikke forventet, men egentlig meget rart ;)
- Jeg fyldte 30.
- Jeg er flyttet (sammen med kæresten). Det har taget alle fridage..ALLE! Det er åbenbart ressourcekrævende at flytte 60km væk ;)
- Min far har været indlagt nogle dage, og selvom han har det godt nu, så har det helt klart fyldt i tankerne.

Der er ikke noget at sige til, at maj er gået stærkt. Men trods travlheden, så ville jeg ikke have det anderledes. Jeg er glad for alt mit liv indeholder lige nu. Udfordringerne er til for at blive taget op.

Jeg glæder mig til sommeren som  byder på Roskilde Festival hvor jeg snupper endnu et år som frivillig på den dejlige Pavilion scene: I år bliver jeg udfordret med en ny opgave, som byder på opsætning og nedtagning af scenen.
Til sommer skal jeg også en uge til Rhodos med kæresten! Og så lader det til, at vi slutter sommeren af med en hvalp; hvis alt går efter planen :) Jeg glæder mig stjernemeget!!

Jeg skal heller ikke glemme, at mit store personlige projekt bliver afsluttet om godt en uges tid: de 10 km. Lørdag den 8. juni løber jeg over målstregen og kan give mig selv et kæmpe klap på skulderen for at have holdt fast i projektet i 5 måneder! Det har været pissehårdt og jeg har virkelig skulle.presse mig selv for at holde ved. Projektet har ikke alene gjort mig i stand til at løbe 10km, det har også gjort mig mentalt mere udholdende. Det er lidt vildt :)

....så ja, når jeg sætter mig og nyder øjeblikket, så har jeg det "all-in-all" ganske fortræffeligt.